Tryffel med vitchoklad

Det här behöver du:
3/4 dl vispgrädde
skalet av 1 citron (ekologiskt)
200 g vit choklad
Garnering: kokos
Så här gör du:
Låt grädden sjuda upp på svag värme. Ta bort från plattan och bryt ner chokladen.
Rör om tills du har en bland smet. Riv ner skalet av en tvättad citron och blanda väl.
Ställ in i kylskåp tills tryffeln stelnat.
Jag hade min i frysen en nån timme för att den skulle bli mer lätthanterlig.
Forma sen små kulor som du sedan rullar i kokosen.
Jag hade en tallrik med vanlig kokos och en med några droppar röd karamellfärg.
Sedan är det klart att serveras.
Godiset förvaras i kylen, och kan med fördel frysas ner.
Receptet har jag hittat på http://www.jennysmatblogg.nu/2016/12/05/tryffel-med-vit-choklad/
Vi gjorde dubbelsats och fick strax över 20 stycken. Vi färgade inte vår kokos utan gjorde bara vita, även om det skulle varit roligt att gjort både vit och röd, men denna gång fick det bli bara vita. De var iallafall jättegoda :)